Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 грудня урочисто вітатимуть переможців Всеукраїнського мистецького конкурсу-фестивалю «Різдвяні мініатюри»

14 грудня 2016 року, 12:11

18 грудня о 12:00 відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців і гала-концерт Всеукраїнського мистецького конкурсу-фестивалю «Різдвяні мініатюри», який триває в Києві з 7 до 17 грудня.

Участь у мистецькому форумі візьмуть близько 1 000 учасників: солісти та колективи, початківці 7-8 років та дорослі артисти, представники великих і малих міст із різних куточків України.

Метою конкурсу-фестивалю, який проводиться 1 раз на 2 роки, є пропаганда української дитячої творчості в її різноманітних формах: театральній, живописній, музичній, хореографічній; виявлення талановитих дітей, розкриття їхнього творчого потенціалу, виховання естетичних смаків підростаючого покоління.

Засновник фестивалю-конкурсу – Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів за сприяння Департаменту культури КМДА.

Вхід вільний.

Місце проведення гала-концерту: площа Л. Українки, 1, сесійна зала Київської обласної державної адміністрації.

Контактна особа: (067)-60-34-4-34 Михайло Андрійович.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]