Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 грудня на Софійській площі відбудеться засвічення вогнів на Головній ялинці країни та офіційне відкриття фестивалю «НеоРік 2018 на Софії»

18 грудня 2017 року, 19:07

У вівторок, 19 грудня, о 18:00 на Софійській площі відбудеться офіційне відкриття Новорічно-Різдвяного фестивалю «НеоРік 2018 на Софії».

О 19:00 мер Києва Віталій Кличко візьме участь у церемонії засвічення вогнів на Головній новорічній ялинці України та відкриє новорічно-різдвяні святкування на Софійській площі.

Після засвічення вогнів на сцені виступатимуть Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр, співачка Ілларія, Дмитро «Pianoбой» Шуров та інші.

Місце проведення: Софійська площа.

Вхід вільний.

Увага! Заходи безпеки передбачають проходження через рамки металошукачів.

На час проведення заходу буде внесено зміни у рух громадського транспорту.

Зазначимо, що до 14 січня 2018 року для киян та гостей столиці передбачені святкові заходи на усіх локаціях. Із програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]