Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 листопада з 8:00 до 19:00 у зв’язку з реконструкцією мереж зовнішнього освітлення перекривається рух транспорту на вул. Прорізній

17 листопада 2016 року, 15:04

19 листопада з 8:00 до 19:00 перекривається рух транспорту на вул. Прорізній. Про це інформують у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Такі зміни пов’язані з проведенням робіт із демонтажу та встановлення опор мережі зовнішнього освітлення.

«Встановлення сучасного енергозберігаючого освітлення на вул. Прорізній проходить у рамках капітального ремонту мережі. Враховуючи значну технічну зношеність, місто потребує відновлення та реконструкції мережі зовнішнього освітлення, що є сучасним, екологічним та енергозберігаючим», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Після завершення робіт, вулиця Прорізна буде освітлена декоративними ліхтарями, а перехожі та користувачі проїжджої частини зможуть безпечно і комфортно пересуватись вулицею.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і, за можливості, обирати інші маршрути руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]