Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20 жовтня на вулиці Рейтарській перекриють рух транспорту під час фестивалю «РАЙОН #1 Block Party»

19 жовтня 2018 року, 9:51

20 жовтня із 12:00 до 22:00 на вулиці Рейтарській влаштують одноденний вуличний фестиваль «РАЙОН #1 Block Party». Таку ініціативу громадської організації «Золоті ворота» підтримано розпорядженням КМДА.

Подія відбуватиметься на вулиці Рейтарській від будинку № 5 (перехрестя з вулицею Золотоворітською) до будинку № 21/13 (перехрестя з вул. Стрілецькою).

У зв’язку із цим на цій ділянці передбачено заборону руху всіх видів транспорту 20 жовтня із 06:00 до 23:59.

Згідно із розпорядженням, монтаж конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення заходу, розпочнеться цієї суботи о 09:00, а демонтаж має завершитися о 23:00.

Block Party – популярний у Берліні та Барселоні формат вуличних фестивалів, під час яких підприємці одного кварталу перекривають вулицю і влаштовують вечірку. Перша така вечірка відбулась на Рейтарській 21 липня. Цього разу спеціальні місця обладнають не лише для підприємців, а й для мешканців вулиці, які захочуть долучитися до акції. Зокрема, передбачено розпродажі, фудкорти, майстер-класи, музичні виступи тощо. Торік частина зібраних під час події коштів пішла на облаштування вулиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]