Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 вересня відбудеться перша безкоштовна лекція з теми: «Рання діагностика і своєчасне виявлення онкологічних захворювань»

21 вересня 2016 року, 15:57

22 вересня о 14:00 за участю заступника голови КМДА Миколи Поворозника відбудеться підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Київською міською державною адміністрацією, Комунальною науково-дослідною установою «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» та Першим медичним центром Тель-Авіва.

Після підписання Меморандуму голова Центру профілактики онкологічних хвороб онкологічного відділення Першого медичного центру Тель-Авіва, професор Надир Арбер проведе для столичних лікарів безкоштовну лекцію: «Рання діагностика і своєчасне виявлення онкологічних захворювань». 

Місце проведення: Колонна зала КМДА, вул. Хрещатик, 36. 

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: 202-74-61, 202-74-48.

Акредитуватися представники ЗМІ також можуть, надіславши лист з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події). 

Контактна особа для координації на місці: +380932537837 (Оксана Хижняк).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]