Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

249 одиниць спецтехніки та 48 бригад дорожніх робітників «Київавтодору» забезпечують утримання вулично-дорожньої мережі столиці в належному стані

13 грудня 2016 року, 12:41

 

Автодорівці продовжують роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці. Усього 249 одиниць спецтехніки та 48 бригад дорожніх робітників «Київавтодору» забезпечують утримання вулично-дорожньої мережі столиці у належному стані. Наразі значна увага дорожників приділена тротуарам і зупинкам громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації.

Зазначимо, що в ніч із 12 на 13 грудня 249 одиниць снігоприбиральної техніки та 22 бригади дорожніх робітників було задіяно для організації безпечних умов руху транспорту та пішоходів.

Окрім того, сьогодні вранці та вдень автодорівці проводили превентивну обробку посипальними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків і підйомів, а також вулиць зі складними умовами руху, щоб не допустити утворення ожеледі.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують уважно слідкувати за погодними умовами та станом вулично-дорожньої мережі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]