Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25-27 жовтня відбудеться Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Четверта міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

04 жовтня 2016 року, 12:07

25-27 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Четверта міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu». Захід організовано за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук. Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту.

«Інноватика в сучасній освіті» — єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, на якому широко представлені інноваційні досягнення української галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів з розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів впровадження сучасних технологій та методик безпосередньо у навчальний процес. 

Під час Форуму учасникам буде представлено:

• виставку національних вищих навчальних закладів, наукових установ, обласних і міських органів управління освітою, професійно-технічних навчальних закладів і науково-методичних центрів, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освіти;

• виставку закордонних навчальних закладів, освітніх агенцій і міжнародних представництв;

• виставку виробників і постачальників сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень;

• науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи;

• конкурси для учасників. 

Для учасників виставки також відбудуться конкурси:

  1. Національний конкурс «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» із впровадження електронного ресурсу в навчальну, наукову, інформаційну, управлінську та інші сфери діяльності.
  2. Конкурси з тематичних номінацій. 

 

Місце проведення: Київський Палац дітей та юнацтва, вул. Івана Мазепи, 13. 

Оргкомітет Форуму: вул. П. Лумумби, 4/6, корпус В, оф. 1107, 498-42-04, 498-42-05, 498-42-06, 498-42-07, +38 067 656-51-89, [email protected], http://innovosvita.com.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]