Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 листопада у КМДА відбудеться Всеукраїнський з’їзд легкої промисловості

20 листопада 2018 року, 14:45

27 листопада об 11:00 у Київській міській державні адміністрації відбудеться Всеукраїнський з’їзд легкої промисловості. Про це повідомили в Українській асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром».

За інформацією асоціації, мета з’їзду – посилення державно-приватного партнерства в економічній співпраці, залучення інвестицій та налагодження бізнес-зв’язків, визначення мотивацій для реалізації потужного потенціалу українського виробництва товарів народного споживання та спеціального призначення.

Під час заходу презентують інноваційний потенціал галузі для бізнесів, споживачів, інвесторів, державних та інших замовників та буде прийнято консолідовану позицію із вирішення галузевих проблем. Також будуть представлені новітні розробки, впроваджені технології, експозиція зразків нових видів текстильних матеріалів, виробів спеціального призначення, професійні колекції одягу, взуття.

До участі у заході запрошено керівників галузевих підприємств, освітніх установ, громадських і бізнес-організацій, представників потенційних замовників, інвесторів і споживачів різних промислових секторів (медицина, торгівля, промислова безпека, транспорт, силові структури, сфера послуг, готельно-ресторанний бізнес тощо), народних депутатів, керівництво державних органів виконавчої влади, ОДА, учасників державних і публічних галузевих закупівель продукції промислово-корпоративного призначення (формений, спеціальний, професійний, корпоративний одяг і взуття, постільна білизна, засоби захисту, технічний текстиль тощо).

Всеукраїнський з’їзд відбудеться у рамках продовження Галузевого промислового діалогу з Урядом, започаткованого у 2017 році.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Колонна зала Київської міської державної адміністрації, 2-й поверх.

Реєстрація учасників триватиме до 20 листопада за посиланням.

Більш детальну інформацію щодо заходу можна дізнатися за тел.: (044) 528 34 94, 528 14 24, е-mail: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]