Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 лютого для дітей вразливих категорій громадян вперше відбудеться акція «Пряник добра»

26 лютого 2018 року, 18:39

27 лютого о 12:00 презентують проект «Дитяча пекарня» у рамках якого вперше відбудеться акція «Пряник добра». Про це повідомили в Київській міській організації Товариства Червоного Хреста України.

Мета проекту – творчість для милосердя. У заході візьмуть участь діти внутрішньо переміщених осіб, сироти, діти із сімей демобілізованих і поранених воїнів АТО.

Організатори: Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Київське вище професійне училище водного транспорту».

Як повідомили у Товаристві Червоного Хреста України, завданнями таких акцій як «Пряник добра» є власноручне випікання кондитерської продукції та її прикрашання, залучення до спільної змістовної та корисної діяльності різних категорій бенефіціарів (діти та родини демобілізованих військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб, багатодітні та неповні сім’ї, вихованці центрів трудової реабілітації та інші), проведення ярмарків для залучення коштів на благодійну діяльність для допомоги киянам, ознайомлення учасників із професією повара та кондитера.

Захід триватиме до 14:00.

Місце проведення: вул. Братська, 2, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Київське вище професійне училище водного транспорту».

Для учасників обов’язкова реєстрація за тел.: (098) 889-93-21, координатор проекту «Дитяча пекарня» Віталій Кондзельський; (067) 490-03-61, Голова Київської міської організації ТЧХУ Тетяна Гоєнко;

Вхід вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]