Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 вересня відбудеться брифінг щодо розвитку сімейних форм виховання

27 вересня 2017 року, 18:10

У четвер, 28 вересня, об 11:30 відбудеться брифінг «Перспективи розвитку сімейних форм виховання». Про це повідомляють у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Брифінг проходитиме в рамках науково-практичної конференції «Сімейні форми виховання: сучасні тенденції та перспективи розвитку», що триватиме з 28 до 29 вересня.

У брифінгу візьмуть участь Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, директор Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса, представники Київської міської державної адміністрації, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, представники соціальних служб, громадських організацій.

Мета конференції: обмін кращими практиками у сфері розвитку сімейних форм виховання (прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, опіки, піклування та усиновлення).

Окрім того, з 10:00 до 11:30 відбудуться пленарне засідання, де розглядатиметься стан забезпечення права дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на сімейне виховання у Києві, а також підготовка до самостійного життя дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Під час конференції відбудеться презентація результативних технологій роботи для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, що використовується в практичній соціальній роботі в громаді Києва, розглядатиметься питання щодо застосування компетентнісного підходу в розвитку сімейних форм виховання.

Нагадаємо, що у столиці функціонує 42 прийомних сім’ї та 24 дитячих будинки сімейного типу, де виховується 224 дитини.

Захід відбудеться за адресою: вул. А. Малишка, 1, зал «Конгрес» у готелі «Братислава».

Акредитація для ЗМІ: Анна Шабатіна тел.: (044)-456-77-81; (097)-528-96-09. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]