Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 жовтня пройде ІІІ Київський дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 – Ми можемо більше!»

10 жовтня 2018 року, 15:27

28 жовтня із 11:00 до 16:00 у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться ІІІ Київський дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 – Ми можемо більше!». Захід створений для найактивніших дітей і підлітків, яким ще не виповнилося 18 років. Вони викликатимуть на дискусію депутатів Київради і лідерів громадської думки, аргументуватимуть свою позицію щодо покращення життя у столиці і презентуватимуть проектні ідеї. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі.

Метою проведення заходу є навчити дітей і молодь бути краще розумітися в політиці, стати соціально активнішими та набути кращих комунікативних навичок.

У програмі форуму передбачається різноманітні форми роботи і майданчиків на вибір учасників: діалоги з депутатами, дискусія з політичними і громадськими експертами на теми, що хвилюють молодих людей, майстер-класи, квести, мистецькі виступи, презентації та флешмоб.

Особливістю цьогорічного форуму є проведення дитячих виборів М18 як імітаційної гри «Партія моєї мрії». Під час форуму буде утворена виборча дільниця, усі охочі зможуть стати виборцями і віддати свій голос за одну з партій. Однак головною відмінністю виборів «Партія моєї мрії» у тому, що до виборчих бюлетенів політичні партії будуть внесені без власної назви. Назви партій будуть приховані за літерами (партія А, партія Б тощо). Для гри відібрані 10 партій різної ідеології і різної популярності. Юним виборцям пропонується зробити свій вибір, орієнтуючись лише на зміст передвиборчих партійних програм, а не на назву партії чи ім’я її лідера.

Ініціаторами та організаторами форуму є громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики», Київський молодіжний центр, Департамент освіти і науки КМДА, Київський ліцей бізнесу, проект «Ми можемо більше! За розвиток громадянської активності дітей і молоді у Східній Європі» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Співорганізатори форуму: громадські організації, зокрема Асоціація керівників шкіл Києва, Асоціація приватних навчальних закладів м. Києва, Асоціація позашкільної освіти, Київський палац дітей та юнацтва у партнерстві з міжнародними  та українськими НГО і навчальними закладами.

Усі функції модераторів виконуватимуть учні та молодь.

Участь безкоштовна. Вхід вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]