Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 вересня у Києві відзначать День підприємця

01 вересня 2016 року, 9:56

2 вересня об 11:00 в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться святкування Дня підприємцяза участю заступника голови КМДА Іллі Сагайдака.

У рамках урочистостей заплановано нагородження дипломами Лауреатів  І  Регіонального  туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2015» та переможців міського конкурсу-огляду суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового в місті Києві у 2015 році.

Також працівникам підприємств, установ і організацій міста, які зробили вагомий внесок у розвиток бізнес-середовища буде оголошено подяки Київського міського голови та вручено почесні грамоти КМДА. 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й пов., Колонна зала.

Акредитація представників ЗМІ проводиться за телефонами: 202-74-48, 202-74-26 .

Акредитуватися представники ЗМІ також можуть, надіславши лист з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]