Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 жовтня у Святошинському районі відкриють оновлене відділення соціально-медичної реабілітації дітей із особливими потребами

01 жовтня 2018 року, 15:37

Завтра о 10:00 урочисто відкриється оновлене відділення соціально-медичної реабілітації дітей із особливими потребами у Святошинському районі. Передбачена участь директора Департаменту соціальної політики КМДА Юрія Крикунова та голови Святошинської РДА Володимира Каретко.

У відділенні, де наразі перебуває 80 дітей із інвалідністю, створено умови для реабілітаційних заходів: функціонує кабінет для проведення фізіотерапевтичних процедур та гідромасажу, зал лікувальної фізкультури, кабінет праці, сенсорна кімната, логопедичний та психологічний кабінети.

Відділення забезпечено сучасними меблями, ігровим та спортивним інвентарем, спеціальним фізіотерапевтичним обладнанням, а саме: апарати для пресотерапії, вакуумної та ударнохвильової терапії, терапевтичні кушетки, інгалятор, багатофункціональне дитяче обладнання «Альма», параподіуми, які допомагають розвивати рефлекторний механізм для збереження функції рівноваги, шведська стінка та гірка, заняття на яких формують координацію рухів і розвивають глибоке дихання у дітей.  

Цього року заклад зачинили на капітальний ремонт. Зокрема, замінено всі вікна, утеплено фасад та проведено інші заходи з енергозбереження, встановлено індивідуальні пристрої підігріву води в групах денного перебування. Оновлено засоби архітектурної доступності будівлі.

Фінансування капремонту тривало відповідно до Програми соціально-економічного розвитку м. Києва на 2018 рік у Святошинському районі. Це перший капітальний ремонт із моменту відкриття закладу в 2003 році.

 

Місце проведення: вул. Чаадаєва, 3-А, відділення соціально-медичної реабілітації дітей з особливими потребами у Святошинському районі.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 050-545-34-25, [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]