Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Навчання у столичних школах не буде відновлено до кінця тижня – Ганна Старостенко

26 січня 2016 року, 16:18

Призупинення навчально-виховного процесу у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах триватиме як мінімум до кінця тижня. Міська влада має намір ухвалити остаточне рішення про поновлення навчання у київських школах у п’ятницю, 29 січня. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко за результатами засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Зважаючи на велику кількість дорослих, які захворіли на ГРВІ та грип, ми вирішили убезпечити учнів та продовжити обмежувальні протиепідемічні заходи у  школах до кінця цього тижня», – пояснила вона.

Ганна Старостенко також зазначила, що навчально-виховний процес фактично продовжується дистанційно, завдяки чому шкільна програма буде виконана вчасно: «Усім навчальним закладам були надані рекомендації з ефективного використання елементів дистанційного навчання. При цьому кожна школа самостійно визначає, чи є необхідність застосовувати дистанційне навчання і у якому вигляді».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]