Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Те, що світові експерти визнали Київ привабливим для інвестицій, – важливий і позитивний сигнал для іноземних інвесторів»

15 березня 2016 року, 15:49

Те, що світові експерти визнали столицю України привабливою для інвестицій, є важливим і позитивним сигналом для іноземних інвесторів щодо перспективність вкладати гроші у Київ та Україну. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час спілкування з головним редактором видання Foreign Direct Investment Magazine Кортні Фінгар.

Зустріч відбулася після церемонії нагородження, де Віталій Кличко отримав нагороду, присуджену Києву у конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine «Європейські міста і регіони майбутнього 2016-2017». Церемонія відбулася у рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM у Каннах.

Нагороду столиці України журі конкурсу присудило з точки зору привабливості для міжнародних інвесторів та віддало приз у номінації «Найкраще європейське місто майбутнього з точки зору рентабельності».

«Ми у fDI раді вручити нагороду місту Києву за рентабельність. Проте це не єдина його перевага. Київ має чудові IT-таланти та інші переваги, які можуть бути використані. Це також недооцінене місто з точки зору туризму, ваше місто –прекрасне та чарівне. Люди зараз більше знають про політику та геополітичні протистояння, але я вважаю, що дуже важливо, щоб це не кидало тінь на багато тих переваг, які мають міста. Ми вважаємо, що нагороди такого типу, як наша у fDI «Європейські міста і регіони майбутнього», якраз показують, що привабливого для інвесторів мають міста. І я вважаю, що варто детальніше розглянути те, що може запропонувати Київ», – наголосила головний редактор Foreign Direct Investment Magazine Кортні Фінгар.

Віталій Кличко подякував за визнання перспектив Києва та підкреслив, що проводить багато міжнародних зустрічей з потенційними інвесторами та заохочує їх вкладати кошти у Київ.

«Багато моєї уваги та зусиль зосереджено саме на залученні коштів у Київ, щоб столиця розвивалася, ставала більш комфортною і сучасною, відповідала всім критеріям європейської столиці», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]