Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

367 одиниць снігоприбиральної техніки та 32 бригади з ручного прибирання «Київавтодору» працюють на дорогах столиці   

06 лютого 2019 року, 9:12

З ночі 367 одиниць спецтехніки та 32 бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» працюють на вулично-дорожній мережі, щоб не допустити ускладнень на дорогах столиці та забезпечити безпечний рух транспорту та пішоходів.

Вночі, щоб не допустити утворення слизькості та снігових накатів,  автодорівці приступили до обробки посипальними матеріалами доріг та вулиць столиці. Першочергово обробка була проведена на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах, а також магістральних вулицях та вулицях, якими курсує громадський транспорт.

Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації «Київавтодор», задіяно трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва «Bucher» та 32 бригади з ручного прибирання.

Зранку дорожники продовжують роботу у посиленому режимі, зокрема тривають роботи з очищення від снігу вулиць місцевого значення та підходів до підходів до пішохідних переходів.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]