Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Талановитих дітей відзначили стипендіями голови КМДА

01 червня 2016 року, 15:13

У Міжнародний день захисту дітей у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення творчих стипендій талановитим учням київських спеціалізованих мистецьких шкіл. Нагороджувала дітей заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

«Сьогодні місто докладає усіх зусиль, щоб підтримувати талановитих дітей, адже це дає їм не лише визнання та впевненість у завтрашньому дні, а й поштовх до майбутніх перемог як в українських, так і у міжнародних мистецьких конкурсах», – зазначила вона.

За словами Ганни Старостенко, цього року стипендії у розмірі 1 000 гривень отримали 75 дітлахів – вихованців мистецьких шкіл. Серед них – багаторазові лауреати престижних мистецьких конкурсів, що відбулися у різних країнах світу (Австрії, Болгарії, Польщі, Україні тощо).

Крім того, у рамках урочистої церемонії вручення стипендій голови КМДА талановитим дітям місто відзначило подяками й їхніх викладачів.

Зазначимо, що традиція фінансової підтримки творчих прагнень юних киян існує з 1997 року, коли за ініціативи Департаменту культури розпорядженням Київської міської державної адміністрації було встановлено 45 стипендій у розмірі 300 гривень кожна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]