Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

382 одиниці спецтехніки КК «Київавтодор» та 43 бригади з ручного прибирання забезпечують зимове утримання вулиць та доріг столиці

07 січня 2019 року, 13:22

Майже дві доби у дві зміни столичні дорожники працюють без перепочинку. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Різдвяну ніч автодорівці також зустріли за роботою: аби не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів, оперативно було проведено обробку вулично-дорожньої мережі протиожеледними матеріалами.

Малогабаритна спецтехніка – трактори, мінінавантажувачі та машини «Bucher», а також бригади з ручного прибирання не припиняли роботи з прибирання від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації.

Зранку 7 січня у Києві знов розпочало сніжити. До роботи приступила денна зміна автодорівців. 382 одиниці снігоприбиральної та допоміжної техніки та 43 бригади з ручного прибирання забезпечують зимове утримання столичних вулиць та доріг.

Підприємства «Київавтодору» у постійному режимі здійснюють контроль за станом дорожньої мережі, у разі необхідності проводять її додаткову обробку посипальними матеріалами. Також дорожники виконують роботи з повторного очищення пішохідних  ділянок, закріплених за підприємствами корпорації.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]