Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

383 одиниці спецтехніки та 30 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор» працюють на дорогах та вулицях столиці (+відео)

26 січня 2019 року, 21:59

383 одиниці спецтехніки та 30 бригад з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» працюють на дорогах та вулицях столиці. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Сніг у столиці посилюється і, за прогнозами синоптиків, йтиме протягом усієї ночі. Для підприємств «Київавтодору» така синоптична ситуація означає роботу у цілодобовому посиленому режимі.

Великогабаритна спецтехніка задіяна для роботи на дорогах та штучних спорудах міста. Трактори, мінінавантажувачі та машини «Bucher», а також бригади з ручного прибирання обробляють та прибирають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, наземні та підземні пішохідні переходи, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Враховуючи посилення снігопаду, комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до водіїв з проханням не залишати власні автівки обабіч вулиць та доріг, адже це створює значні перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання столиці вiд снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]