Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав дитячий діагностичний центр

17 червня 2016 року, 13:26

Мер Києва Віталій Кличко відвідав Київський міський дитячий діагностичний центр та поцікавився, як у медичному закладі налагоджують ефективну роботу.

«На жаль, минуле керівництво Київського міського дитячого діагностичного центру безвідповідально ставилося до виконання своїх обов’язків. Багато дорогих медичних приладів не працювали, не вводилися в експлуатацію, не проводилися деякі процедури і реабілітація дітей.  З початку цього року у Центрі призначений новий головний лікар – Андрій Семиволос. Сподіваюсь, з новим керівником цей медичний заклад почне нове життя. А ми, як столична влада, будемо інвестувати гроші для доведення цього центру до належного сучасного рівня – обладнання, де потрібно, буде відремонтоване та введене в експлуатацію», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що за 2015 рік в центрі пройшли лікування більше 60 тисяч дітей.

Крім того, Віталій Кличко розповів, що цього року у Києві продовжили соціальну програму «Стоп інфаркт», яку столична влада спільно з Інститутом серця започаткувала минулого року.  

«Зранку я відвідав Інститут серця, де ми реалізовуємо програму «Стоп інфаркт». Минулого року киянам було зроблено 1 000 безкоштовних операцій зі стентування. І цю програму ми будемо продовжувати», – сказав Київський міський голова. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]