Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Ми пишаємося нашими спортсменами і бажаємо їм лише перемог», – Геннадій Пліс

23 липня 2016 року, 20:06

Столиця вірить у своїх спортсменів та вдячна їм за ту гордість, яку ми відчуваємо, проводжаючи їх на змагання, зазначив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час святкових заходів з нагоди проводів національної збірної на XXXI Олімпійські ігри до Бразилії. Він висловив особливу вдячність спортсменам-киянам, адже їхній приклад доводить молоді міста, що талант, наполеглива праця і терпіння обов’язково покажуть достойний результат.

«Ми пишаємося нашими спортсменами, і, певна річ, бажаємо їм лише перемог, – каже перший заступник голови КМДА. – Побажання, які лунали сьогодні на адресу української збірної, оптимістичні, кожен, хто взяв участь у заходах, говорить про повагу, про гідність, про майбутні звершення. Високий рівень спортсменів, а всі вони – чемпіони, призери, дозволяє нам вірити, що і бразильська олімпіада буде пройдена на найвищому рівні», – висловив переконання Геннадій Пліс.

Нагадаємо, участь у ХХХІ Олімпіаді вже підтвердили представники більше ніж 200 країн світу. За два тижні напруженої боротьби спортсмени розіграють 302 комплекти медалей. Українська збірна здобула 205 ліцензій на участь в Олімпіаді.

Київські спортсмени представлятимуть країну у змаганнях з 19 видів спорту, всього у складі української національної збірної за олімпійське золото змагатимуться 49 спортсменів-киян.

Українська столиця представлена у національній збірній такими заслуженими та відомими майстрами спорту як:

•      Жан Беленюк – чемпіон світу з греко-римської боротьби;

•      Георгій Зантарая – чемпіон світу з дзюдо;

•      Олег Верняєв – чемпіон світу зі спортивної гімнастики;

•      Ігор Радівілов – призер Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики;

•      Яків Хаммо – призер чемпіонату світу з дзюдо;

•      Павло Тимощенок – чемпіон світу з сучасного п’ятиборства;

•      Ганна Різатдінова – чемпіонка світу з художньої гімнастики. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]