Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Пріоритетом столичної влади є пошук моделей для протистояння корупції», – Геннадій Пліс

25 липня 2016 року, 12:00

Сьогодні для влади Києва пріоритетом є не пошук винних чи пошук втрат, а запровадження таких моделей, які не дадуть навіть натяку на можливість корупції. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс на відкритті семінару із застосування моделей ідентифікації та оцінки корупційних ризиків, організованого за участю Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Він наголосив, що аналіз корупційних загроз та ідентифікація відповідних превентивних заходів, які є темою семінару, дуже актуальні для Київської міської державної адміністрації.

«За ініціативи мера ми першими в Україні відкрили міський бюджет, провели аудит комунальної землі, фактично не залишаючи місця корупції. Ми вже відкрили кримінальні провадження проти більш ніж 90 чиновників, і це унікальний для України показник», – додав Геннадій Пліс. Він переконаний, що за допомогою іноземних фахівців та вітчизняних активістів міська влада зможе ґрунтовно проаналізувати корупційні загрози та виробити заходи для їх уникнення.

Представники GIZ висловили переконання, що подібні заходи будуть успішними у столичної влади, яка впродовж останніх років демонструє не лише бажання, але й реальні кроки у боротьбі з корупцією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]