Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

4-5 листопада на НСК «Олімпійський» відбудеться ХХІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу

29 жовтня 2018 року, 16:01

4 та 5 листопада на території столичного НСК «Олімпійський» відбудеться ХХІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу. Організаторами події є Громадська Спілка «Асоціація б’юті чемпіонатів» та компанія «Estet». Захід проводиться за сприяння Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України та Державної служби зайнятості України.

Два дні поспіль за Кубок абсолютного Чемпіона України змагатимуться понад 600 кращих майстрів 5 ключових напрямів індустрії краси: Hairdesign, Nail Art, MakeUp, Permanent MakeUp & lashMaker Vision із України та Європи.

На заході одночасно проходитиме 5 видів національних конкурсів:

  • Чемпіонат України з перукарського мистецтва;
  • Чемпіонат України з нігтьової естетики;
  • Чемпіонат України з макіяжу;
  • Міжнародний Чемпіонат із перманентного макіяжу та мікроблейдингу;
  • Чемпіонат України з ламінування вій.

У рамках події проводитиме роботу ЕКПО-зона, де можна буде відвідати презентації від компаній-партнерів Чемпіонату; майстер-класи від провідних технологів торгових марок і брендів; тест-драйв «новинок» та безкоштовні консультації від законодавців світу моди та краси; work-shop-формат; retail-зона зі спеціальною discount-програмою для резидентів чемпіонату, загальна кількість яких очікується понад 2000 осіб.

Окрім того, навчальний простір чемпіонату готує своїм відвідувачам ексклюзивну 2-денну професійно-навчальну intensive-програму від ТОП-10 шкіл, бізнес-експертів та гуру beauty-майстерності з лайфхаками та ХР-практикою: семінари-практикуми для власників і ТОП-менеджменту beauty-бізнесу, тренінги для спеціалістів, авторські майстер-класи тощо.

Також очікується шоу-програма «Makeup Trend Show» із майстер-клас-марафоном від гуру beauty-майстерності міжнародного класу за участю зірок шоу-бізнесу, кіно та телебачення, публічних персон, а також цікаві інтерактиви, розіграші подарунків.

Платформа Чемпіонату України буде знаходитись у вільному доступі для кожного свого гостя – вхід безкоштовний.

Реєстрація учасників конкурсної програми проводиться за посиланням: http://beautycup.org/.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55.

Детальна інформація за тел.: (044) 594-96-96; (095) 594-96-96; (093) 594-96-96; (098) 594-96-96; (067) 440-28-74.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]