Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Департамент охорони здоров’я перевірить фінансово-господарську діяльність Київського міського клінічного онкологічного центру», – Микола Поворозник

25 липня 2016 року, 15:39

Департамент охорони здоров’я КМДА перевірить фінансово-господарську діяльність Київського міського клінічного онкологічного центру. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Зокрема, йдеться про перевірку дотримання бюджетної дисципліни, наповнення та використання спеціального фонду лікарні, ефективність використання комунального майна громади міста Києва тощо.

«З окремою ретельністю ДОЗ перевірятиме використання медичними закладами системи Prozorro при допорогових закупівлях. З початку 2016 року всього таким чином було закуплено робіт товарів та послуг на суму близько 164 млн грн. Це дозволило зекономити приблизно 40,5 млн грн», – підкреслив Микола Поворозник.

Він окремо зазначив, що медичні заклади столиці працюють із системою Prozorro активніше за інші галузеві регіональні. Тож, вочевидь, медицина столиці зацікавлена в дійсній прозорості цього процесу. І якщо у громадськості виникає підозра у будь-яких маніпуляціях в даній сфері, реагування має бути миттєвим.

Також, як повідомив Микола Поворозник, найближчими місяцями в планах Департаменту охорони здоров’я здійснити перевірку всіх підпорядкованих закладів на предмет порогових та допорогових закупівель.

«Бюджетні кошти – це гроші киян. І одне з завдань влади – стежити, щоб вони витрачалися на потреби містян чесно, ефективно та виключно за призначенням», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]