Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На конкурс із зайняття посади головного архітектора міста Києва подали заявки 10 кандидатів – Володимир Бондаренко

26 серпня 2016 року, 11:50

Сьогодні, 26 серпня, у Київській міській держадміністрації відбулося перше засідання нової конкурсної комісії із проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора міста Києва. Як повідомив керівник апарату КМДА, голова комісії Володимир Бондаренко, цього разу на конкурс подали свої пакети документів 10 претендентів на посаду.

«За рішенням комісії усі 10 претендентів відповідають вимогам до професійної компетенції та переходять до етапу автоматизованого тестування на знання законодавства. Тестування проходитиме вже 30 серпня о 9:00 у КМДА, однак воно здійснюватиметься на базі Нацдержслужби України, тому ні КМДА, ні жоден із членів комісії не зможе вплинути на хід і результати тестування. І саме тестування, і подальше проходження конкурсу буде максимально прозорим та публічним. Ми зацікавлені відкрито та чесно провести конкурс і вже 17 вересня, як того вимагає закон, подати голові КМДА кандидатуру для призначення головним архітектором столиці», – сказав Володимир Бондаренко.

Він наголосив, що це перший публічний конкурс такого масштабу в столиці, який проводиться відповідно до нового закону про держслужбу. Керівник апарату КМДА сподівається на позитивний результат конкурсу, адже Києву конче необхідний фаховий архітектор, для якого на першому місці будуть інтереси столиці та її мешканців.

«Усі засідання конкурсної комісії будуть публічними та відкритими. Ми запрошуємо представників засобів масової інформації до висвітлення проведення всіх етапів конкурсу», – додав керівник апарату КМДА.

Володимир Бондаренко підкреслив, що першочерговими завданнями головного архітектора після його обрання стане в найкоротші терміни вирішити нагальні питання, зокрема, незаконної забудови, зонінгу міста тощо.

 

Cписок кандидатів, яких допущено до участі у Конкурсі на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) - головного архітектора міста Києва:

1. Бондар Ганна Вячеславівна

2. Броневицький Сергій Петрович

3. Віхарєв Микола Володимирович

4. Гнєвишев Валерій Львович

5. Каверін Олександр Аркадійович

6. Казарянц Сергій Вальдемарович

7. Миргородський Андрій Сергійович

8. Писарець Ігор Олександрович

9. Сасик Олександр Вікторович

10. Свистунов Олександр Вікторович

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]