Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко українським паралімпійцям: «Ви – приклад справжнього героїзму, залізної волі та прагнення досягти мети»

27 серпня 2016 року, 22:52

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь в урочистій церемонії проводів паралімпійської збірної України на XV Паралімпійські Ігри до Ріо-де-Жанейро та зазначив, що українські спортсмени-паралімпійці – приклад справжнього героїзму, залізної волі та прагнення досягти мети.

«Кожен з вас – приклад справжнього героїзму, залізної волі та незламного прагнення досягти мети. Щиро від усіх киян хочу висловити вам глибоку повагу - ми пишаємося вами. Вся Україна триматиме кулаки за наших паралімпійців і чекатиме перемог нашої збірної на XV Паралімпійських іграх. Я впевнений, що у Ріо не раз підніматиметься переможний жовто-блакитний прапор і лунатиме переможний український гімн. Наснаги вам, перемог, сили духу та натхнення для нових звершень», – звернувся Кличко до спортсменів-паралімпійців зі сцени на Майдані Незалежності.

Ігри ХV Паралімпіади проходитимуть з 7 по 18 вересня у Ріо-де-Жанейро. Україну цього року представлятимуть 156 спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та ураженням інтелекту. Українська збірна, до якої входять 10 спортсменів з міста Києва, змагатиметься у 14 видах спорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]