Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вперше за багато років у Києві масово ремонтують школи – Ганна Старостенко

30 серпня 2016 року, 18:12

Столиця України цього року якнайкраще підготовлена до початку навчального року. Найвищі результати показує Шевченківський район, на останньому місці − Печерський. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час виїзної наради з головами районних у місті Києві державних адміністрацій.

«Цьогоріч ми поставили перед собою амбітні плани. Сьогодні наше головне завдання – зробити все, щоб масштабні ремонті роботи в закладах освіти були проведені якісно та в повному обсязі», – повідомила Ганна Старостенко.
Зокрема, 1 вересня буде відкрито два нових навчальних заклади, завершено капітальні та поточні ремонти класів та інших навчальних приміщень, відремонтовано всі харчоблоки із заміною обладнання.

«Певні складнощі виникли з реалізацією загальноміської програми ремонту шкільних спортивних залів. Вперше за багато років ми виділили кошти на комплексне оновлення спортзалів у школах. Цього літа ремонтні роботи розпочалися в 64 закладах освіти. Але через те, що з часів будівництва цих шкіл там нічого не робилося, в процесі ремонтів виявилася потреба в значних додаткових роботах, які будуть завершені протягом вересня. Наразі школи та садочки міста Києва на 90% готові до нового навчального року. Сподіваємося, що всі поставляться до цього з розумінням, адже для нас якість і безпека учнів важливіші, ніж формальний підхід до роботи», – повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Зазначимо, виїзне засідання з головами держадміністрацій було проведене у школі № 140. Цього року цей навчальний заклад після майже десятирічного простою повністю реконструйований. Кошторис капітального ремонту склав 140 мільйонів гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]