Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До кінця осені буде проведено конкурс на посаду директора КП «Київреклама» – Олексій Резніков

05 вересня 2016 року, 18:17

Міська влада запропонувала операторам ринку зовнішньої реклами столиці долучитися до розробки умов конкурсу на розміщення рекламних засобів.

«Місто готове до цього, і не тільки на словах. Ми почнемо з себе: вже до кінця осені проведемо конкурс на заміщення вакантної посади директора КП «Київреклама», – повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков, додавши, що будь-яка монополія, радянська чи капіталістична – це ворог розвитку.

Олексій Резніков повідомив, що з вересня набрало чинності рішення Київради щодо проведення конкурсного відбору керівників комунальних підприємств економічного сектору.

«Співавторами цього рішення були, в тому числі, члени Антикорупційної ради при міському голові. Уже найближчим часом буде сформована конкурсна комісія та проведено сам конкурс», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше заступник голови КМДА заявив, що місця для розміщення рекламних конструкцій мають розподілятися виключно на конкурсних засадах. Після прийняття Київрадою Правил розміщення рекламних засобів в місті Києві для операторів буде введено перехідний період, після якого можуть бути введені конкурсні умови монтажу рекламних конструкцій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]