Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Левченко очолив комунальне підприємство «Київпастранс»

06 вересня 2016 року, 18:13

Генеральним директором комунального підприємства «Київпастранс» згідно з розпорядженням Київського міського голови № 846 від 30 серпня 2016 року призначено Дмитра Левченка.

Дмитро Левченко з 2014 до 2015 року займав посаду заступника генерального директора КП «Київпастранс», з 2015 року і до теперішнього часу виконував обов’язки комерційного директора підприємства. За час роботи у «Київпастрансі» показав себе ефективним менеджером з великим потенціалом, здатним вирішити поставлені завдання та взяти на себе відповідальність у прийнятті оптимальних рішень щодо діяльності організації. З ініціативи Дмитра Левченка у 2015 році в КП «Київпастранс» започатковано впровадження пілотного проекту з автоматизації та контролю витрат пального та встановлено перші мобільні АЗС в автобусних парках №№ 2 та 5, а у 2015 році завдяки його роботі рівень непрофільних доходів на підприємстві зріс на 31%. 

«Сьогодні переді мною постало дуже важливе стратегічне завдання – очолити одне з найбільших комунальних підприємств у столиці. До цього відповідального моменту я йшов з початку своєї кар’єри у транспортній галузі ще з 2006 року. Я свідомо розумію, що наразі моя головна мета – це, перш за все, турбота про колектив. Труднощі – це дрібниця, коли за плечима сформована та злагоджена справжня команда. Адже всі високі результати роботи КП «Київпастранс» здобуті завдяки 10-тисячному колективу підприємства. Я маю перспективне бачення розвитку КП і працюватиму над шляхами вдосконалення єдиної цілісної транспортної системи, яка б містила громадський та приватний транспорт, транспортні магістралі та інфраструктурні об’єкти. Визначатиму стратегічні пріоритети, користуючись інноваційними транспортними рішеннями, орієнтованими на зручність та комфорт мешканців столиці. Найближчим часом, взявши за основу європейську практику, маю на меті примножити досягнуті результати», – сказав Дмитро Левченко.

Біографія

Народився 24 липня 1987 р. у м. Дніпродзержинськ (нині – м. Кам'янське) Дніпропетровської (нині – Дніпровської) області у сім’ї військовослужбовця.

У 2004 р. закінчив Ліцей Міжнародних відносин в м. Києві. 

У 2012 р. отримав диплом магістра у Київському міжнародному університеті за спеціалізацією «Адміністративний менеджмент». 

З 2015 року навчається на кафедрі регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Академії управління при Президентові України. 

Трудова діяльність 

З 2015 року – в.о. комерційного директора КП «Київпастранс».

Ініціював початок інвентаризації земельних ділянок та об’єктів нерухомості, метою якого є створення доступного інформаційного ресурсу для швидкого пошуку даних.   

З 2014 р. працює на посаді заступника генерального директора КП «Київпастранс». 

2010–2011 рр. – начальник відділу збуту ТОВ «Локомотивсервіс».

Впродовж 2009–2010 рр. працював менеджером Департаменту програмних систем в інформаційно-аналітичній  компанії «Атлас».

Розпочав трудову діяльність з посади фахівця з урядових закупок у ДП «Нафтогаз» у 2006 році. Бере активну участь у  громадській діяльності. 

Нагороди

Орден Української православної церкви Преподобного Нестора Літописця ІІ ст. – «За заслуги перед Українською церквою». 

Одружений. Має двох дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]