Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко представив нового керівника «Київпастрансу»

28 вересня 2016 року, 16:42

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з працівниками КП «Київпастранс» і представив їм нового керівника підприємства Дмитра Левченка.

«Я вдячний кожному з вас за щоденну роботу, за вашу енергію та професіоналізм.  Сьогодні «Київпастранс» – один з флагманів серед комунальних підприємств столиці завдяки вашій роботі. Велика кількість киян щодня користуються громадським транспортом міста, і від якості роботи підприємства та вашого професіоналізму залежить їхній комфорт», – наголосив Віталій Кличко, звертаючись до працівників підприємства.

Мер зазначив, що місто працює над тим, аби ефективно розвивати транспортну систему столиці та надавати якісний сервіс пасажирам.

«Ми вирішили проблеми підприємства, яке ще кілька років тому було збитковим і тягнуло з бюджету міста сотні мільйонів гривень. Зараз же «Київпастранс» отримує значний прибуток, – розповів Віталій Кличко. – Ми також закупили нові автобуси та тролейбуси і цього року продовжимо оновлювати рухомий склад, зокрема отримаємо ще 19 нових тролейбусів, щоб кияни мали сучасний та комфортний сервіс європейського рівня», – підкреслив міський голова.

Мер зауважив, що новий керівник підприємства Дмитро Левченко вже встиг зарекомендувати себе як професійний та відповідальний менеджер. Зокрема, він запропонував систему контролю обігу пального, яка дозволила економити близько 10% пального щомісяця, а також зміг збільшити непрофільні доходи підприємства майже на третину.

«Від вашого успіху на посаді керівника залежить успіх всього підприємства. Вас поки що знає небагато киян, і якщо громадський транспорт в місті працюватиме погано, мешканці, в першу чергу, «згадуватимуть» мера. Тому, не сумнівайтеся, у разі виникнення проблем у роботі міського транспорту, я реагуватиму одразу», – пожартував Віталій Кличко, представляючи керівника «Київпастрансу».

Мер Києва також вручив грамоти найкращим працівникам КП «Київпастранс».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]