Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко дав старт 7-му Київському міжнародному марафону та взяв участь в благодійному забігу «Здійсни мрію»

09 жовтня 2016 року, 11:08

Мер Києва Віталій Кличко дав старт 7-му Київському міжнародному марафону та взяв участь в благодійному забігу «Здійсни мрію».

Віталій Кличко зауважив, що учасники марафону сьогодні не просто біжать і пропагують здоровий спосіб життя, а й намагаються привернути увагу до проблем людей, які її потребують. За його словами, благодійні забіги – це гарна нагода долучитися до такої допомоги.

Крім того, мер зазначив, що все більше людей долучаються до активних занять спортом, і сьогодні, попри дощову погоду, в марафоні беруть участь понад 6 тисяч осіб.

«Я радий, що Київ стає по-справжньому спортивним містом. Дуже добре, що значна кількість людей і вийшла на марафонську дистанцію, і долучилася до благодійного забігу. Я бажаю всім гарного настрою і перемоги», - сказав Віталій Кличко.

Кошти від реєстрації у благодійному забігу на 2 км «Здійсни мрію»  буде направлено на лікування Софії Жиліної. Дівчинка вже перенесла 30 операцій і потрібні ще декілька.

У 7-му Київському міжнародному марафоні візьмуть участь більше 6 тисяч учасників з 49 країн світу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]