Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про театр на Подолі: «Архітектурний ансамбль Андріївського узвозу повинен бути збережений»

29 листопада 2016 року, 13:23

Без врахування думки фахівців і громадськості щодо зовнішнього вигляду будівлі, театр на Подолі не буде зданий у експлуатацію. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, коментуючи вигляд фасаду оновленої будівлі театру на Подолі, що викликав великий резонанс серед киян.

Мер зазначив, що в даному випадку є невідповідність нормам. Зокрема, підрядник не врахував рекомендацій містобудівної ради, які стосувалися проекту реконструкції фасаду будівлі. Також проект не був представлений громадськості. А враховуючи, що йдеться про Андріївський узвіз, це необхідно було зробити.

«Архітектурний ансамбль Андріївського узвозу – знакової, історичної вулиці – повинен бути збережений! Без врахування думки фахівців і узгодження з громадськістю, ця будівля не буде здана в експлуатацію. Потрібно доопрацювати зовнішній вигляд будівлі, щоби вона не вибивалася з ансамблю будинків на узвозі, і мають бути враховані рекомендації містобудівної ради», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]