Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

07 грудня 2016 року, 12:06

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом.

«Шановні депутати Київради, працівники органів місцевого самоврядування столиці та України, вітаю Вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Майбутнє держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Головне завдання місцевої влади – це реальні перетворення та реформи в кожному місті та містечку країни заради комфорту і гідного життя мешканців», – підкреслив Віталій Кличко.

Київський міський голова наголосив, що в Україні має працювати реальне самоврядування – щоб громади мали можливість розпоряджатися своїми коштами, а міста і селища ставали більш зручними та комфортними для мешканців, щоб громада могла впливати на рішення, які ухвалюються місцевою владою. Віталій Кличко також зазначив, що у Києві сьогодні столична громада, активісти і всі небайдужі містяни впливають на процеси, які відбуваються в столиці, на рішення, які ухвалює Київрада.

Мер Києва зауважив, що працівники органів місцевого самоврядування мають бути прикладом чесності, мудрості, принциповості і сумлінної праці, адже від ефективності їхньої роботи залежать, зокрема, і перетворення у містах та селищах. «Нехай ваша професійність та досвід сприяють розбудові та розвитку Києва, процвітанню України! Бажаю вам миру, міцного здоров’я і добробуту», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]