Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Під Новий рік ми відкриваємо ще один дитячий садок у столиці»

29 грудня 2016 року, 11:50

У останні дні року столична влада, як і обіцяла, відкрила ще один дитсадок. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дошкільного закладу № 791 у Дарницькому районі.

На відкритті також був присутній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Мер зазначив, що будівництво дитсадка розпочалося в 1993 році, однак у 1994 році роботи були припинені. Тож столична влада у 2016-му році поновила будівництво садка.

«23 роки будувався цей садок. Ми зустрілися з мешканцями району, пообіцяли, що побудуємо садок, і виконали обіцянку! – підкреслив Віталій Кличко. – Цього року в столиці збудували та відновили загалом 7 дитсадків. Наступного року плануємо відкрити 10», – зауважив Київський міський голова.

Заклад розрахований на 260 дітей. У садку працюватимуть 14 груп.

У будівлі є приміщення для дітей раннього та дошкільного віку, працюватиме сучасний басейн, спортивна та музична зали, комп’ютерний клас, 2 ігротеки. Садок – «розумний», оскільки оснащений усіма найсучаснішими технологіями, зокрема серверною, через яку здійснюється життєзабезпечення закладу, інтерактивними дошками, зовнішніми і внутрішніми камерами відеоспостереження. Також садок облаштований для людей із особливими потребами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]