Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» продовжує розчищати сніг зі столичних доріг у посиленому режимі

04 січня 2017 року, 16:27

Дорожники продовжують у посиленому режимі розчищати столичні дороги та вулиці від снігу. Так, у зв’язку з посиленням опадів було збільшено кількість спецтехніки, залученої до роботи на вулично-дорожній мережі столиці. Зокрема, о 14:30 4 січня було задіяно 263 одиниці снігоприбиральної техніки. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Прибирання снігу зупинках громадського транспорту й тротуарах, які закріплені за підприємствами корпорації «Київавтодор», здійснюють 55 бригад із ручного прибирання у складі 403 осіб.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на дорогах, а у разі посилення опадів, за можливості, утриматися від поїздок на власному автотранспорті, щоб не створювати заторів і не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]