Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У найближчі дві години з утриманням до кінця доби 6 січня у столиці очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини

06 січня 2017 року, 11:19

За прогнозом Українського гідрометцентру, у найближчі дві години з утриманням до кінця доби 6 січня в столиці очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Окрім того, синоптики прогнозують зниження температури повітря вночі та вдень до 15-17° морозу, на дорогах ожеледицю.

Нагадуємо, що 7 січня в столиці очікуються складні погодні умови: часом сніг, хуртовини. Температура вночі 17-19°, вдень 14-16°. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У разі снігопаду в суботу вранці буде прийнято рішення перекрити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту. У зв’язку з цим звертаємося до водіїв із проханням урахувати цю інформацію при формуванні маршрутів.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах міста. Пішоходам рекомендується рухатись на тротуарах із обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обачливими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]