Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через ДТП на вулиці Малиновського, 13 не працює 2 світлофори

10 січня 2017 року, 17:02

На вулиці Малиновського, 13 у Оболонському районі трапилося ДТП: увечері 9 січня водій 14-тонного бетоновоза не впорався з керуванням, протаранив дві легкові автівки та збив два стовпи. У результаті аварії було пошкоджено контролер керування двома світлофорами на пішохідних переходах на вулиці Малиновського, 11 і 13.

Наразі триває відновлення пошкоджених стовпів, контактних мереж та світлофорного контролера, щоб відновити організацію дорожнього руху вулицею Малиновського у штатному режимі.

«Наприкінці минулого та в перші дні 2017 року в Києві запрацювало чимало нових світлофорних об’єктів – наприклад, на вулицях Богатирській, Богдана Хмельницького, Княжому Затоні. До того ж, збільшено фінансування на організацію дорожнього руху», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Як зазначив директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній, це вже другий із початку року випадок, коли водії із ознаками алкогольного сп’яніння спричиняють пошкодження світлофорних об’єктів, які потребують тривалого відновлення та значних коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]