Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж доби з вулично-дорожньої мережі Києва вивезено 6,1 тис. тонн снігу

11 січня 2017 року, 11:33

Упродовж доби на майданчики для тимчасового накопичення снігу з вулично-дорожньої мережі Києва було вивезено 6,1 тис. тонн, а з початку осінньо-зимового періоду – 38,2 тис. тонн снігу. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, уночі 28 бригад із ручного прибирання працювали над очищенням зупинок громадського транспорту, підходів до підземних і наземних пішохідних переходів, сходових маршів і тротуарів, що утримуються підприємствами корпорації. Очищення тротуарів виконувалось також механізовано, за допомогою снігоприбиральної техніки.

Окрім того, в зв’язку зі снігопадом 250 одиниць снігоприбиральної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» виконували обробку посипальними матеріалами та очищення від снігу проїзних частин вулично-дорожньої мережі столиці. За останню добу витрачено 2 172 тонн солі та 1376 тонн піщано-соляної суміші.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]