Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено громадське обговорення концепції розвитку велосипедної інфраструктури столиці

17 лютого 2017 року, 12:40

У столиці оголошено громадське обговорення проекту «Концепції розвитку велосипедної інфраструктури міста Києва». Про це повідомляють у Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

Так, після опрацювання зауважень і пропозицій киян за всіма розділами текст Концепції буде доповнено відповідними схемами та ілюстраціями, передано на літературне редагування та винесено на розгляд профільних постійних комісій Київради для подальшого схвалення депутатами.

Проект складається з 4 розділів:

  • обґрунтування розробки Концепції;
  • план дій із реалізації Концепції;
  • довідкові матеріали з облаштування велосипедної інфраструктури;
  • досвід Києва з розробки стратегічних документів, націлених на розвиток велосипедної інфраструктури та реалізовані проекти.

Наразі Департамент представив на розсуд киян текстову частину першого розділу Концепції, зауваження та пропозиції щодо нього приймають до 28 лютого 2017 року включно на e-mail: [email protected].

Незабаром будуть опубліковані й наступні розділи проекту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]