Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Станцію «Лівобережну» та прилеглу територію приведуть до ладу до травня цього року

17 лютого 2017 року, 16:46

Станція метро «Лівобережна» та прилегла до неї територія повністю змінять своє «обличчя» до травня цього року. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак під час сьогоднішньої інспекції транспортної інфраструктури в рамках підготовки до «Євробачення-2017».

«Наше основне завдання – показати столицю в найкращому вигляді та довести, що вона дійсно туристично приваблива. Це особливо важливо під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017», коли до нас завітає багато іноземних гостей. Ми плануємо повністю перетворити станцію метро «Лівобережна» та прилеглу до неї територію на якісне, європейське середовище, де людям буде приємно знаходитися», – підкреслив Ілля Сагайдак.

Він зауважив, що столична влада ставить за мету очистити територію від засилля МАФів і рекламних об’єктів, електричних проводів над головою, заміну старих зашарпаних заборів і зупинкових комплексів.

«Окрім того, планується приведення до належного стану мостових переходів і асфальтового покриття, влаштування пандусів у місцях, де це необхідно. Зміниться й сама станція – наразі розроблений проект нового модернізованого вигляду платформи та фойє», – зауважив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]