Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні нагороди учасникам Революції Гідності і видатним киянам

23 лютого 2017 року, 10:37

Мер Києва Віталій Кличко під час засідання Київради вручив державні нагороди учасникам Революції Гідності та видатним киянам.

«Сьогодні у нас приємна подія. Ми вшановуємо наших сучасних героїв. Для мене велика честь вручити вищі державні нагороди людям, які є прикладом сили духу і боротьби за гідне майбутнє нашої країни», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що Указами Президента України за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, активну громадську та волонтерську діяльність нагороджено 31-го киянина-учасника Революції Гідності.

«Також сьогодні в нашій залі присутні й люди, які своєю щоденною працею, добрими справами змінюють Київ і Україну. І мені приємно вручити державні нагороди цим видатним киянам. Зокрема, ордени «За заслуги», «За мужність», ордени княгині Ольги, а також звання заслужений артист, будівельник, вчитель, лікар, юрист і працівник освіти», – сказав Київський міський голова.

Він подякував присутнім за громадянську позицію, мужність і щоденну працю.

«Із такими людьми ми побудуємо успішну та сильну європейську державу! Бажаю вам, шановні кияни, успіхів у добрих справах, сил та здоров’я, і головне – мирного неба та віри у гідне майбутнє України!», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]