Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Навесні ми здійснимо огляд шляхопроводів і мостів Києва із залученням експертів»

28 лютого 2017 року, 13:11

Окрім планової сезонної перевірки навесні «Київавтодор» здійснить ретельний додатковий огляд шляхопроводів і мостів столиці, залучивши до цього експертів. Про це генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв заявив під час брифінгу на Шулявському шляхопроводі.

«Учора ми отримали від мера завдання додатково ретельно перевірити усі штучні споруди (шляхопроводи і мости) у Києві. Це 170 об’єктів. Сьогодні робота вже розпочата, і після цього ми зможемо прозвітувати про стан споруд, про необхідний ремонт та подальшу експлуатацію. Перевірка відбуватиметься протягом весняного сезону із залученням спеціалізованих організацій», – наголосив він.

Олександр Густєлєв підкреслив, що сьогодні аварійних мостів у Києві немає, а обмежено придатними для експлуатації є 10 споруд.

«Щодо цих об’єктів є експертні висновки, згідно яких проводяться необхідні роботи. Один із об’єктів – шляхопровід на проспекті Науки, де зараз продовжується реконструкція, розпочата в 2016 році», – зазначив керівник «Київавтодору».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]