Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Найближчим часом місто затвердить проект реконструкції Шулявського шляхопроводу»

10 березня 2017 року, 20:24

Сподіваюся, що вже наступного тижня містобудівна рада ухвалить рішення про те, як виглядатиме Шулявський шляхопровід після реконструкції. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

Мер нагадав, що цього тижня на засіданні секції архітектурно-містобудівної ради її члени розглянули 7 проектів реконструкції шляхопроводу та відібрали три, які найбільше відповідають висунутим вимогам.

«Ми запросили до обговорення архітекторів, профільних спеціалістів з будівництва транспортних споруд. Сподіваюся, що наступного тижня ми будемо мати висновки та рішення, як виглядатиме шляхопровід після реконструкції. Важливо не втрачати час. Цього року ми вже запланували більше 2 млрд грн, які будуть вкладатися в реконструкцію об’єктів інфраструктури», – підкреслив Віталій Кличко.

Міський голова нагадав, що після надзвичайної ситуації на Шулявці столична влада перевіряє стан усіх штучних об’єктів – мостів та шляхопроводів, щоб визначити їх технічний стан. За попередньою інформацією, обстежують понад 170 об’єктів інфраструктури.

«В аварійному стані об’єктів не виявлено. Деякі є в передаварійному стані. Це означає, що нам потрібно докласти всіх зусиль, щоб ці об’єкти в жодному разі не перейшли в категорію аварійних, які б могли нести загрозу життю та здоров’ю киян та життєдіяльності міста. Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук прозвітує перед депутатами Київради і киянами про експертні висновки і надасть аналітику щодо стану об’єктів, які зараз перевіряються», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]