Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку весни в столиці ліквідували 93 стихійні сміттєзвалища

20 березня 2017 року, 13:09

Із початку березня поточного року в місті Києві районними та міськими інспекторами вручено понад 400 приписів за неприбране сміття на балансовій території і на узбіччі. Окрім того, за цей період зусиллями комунальних служб ліквідовано 93 стихійних сміттєзвалища. Про це під час щотижневого брифінгу повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, зараз в активній фазі прибирання міста після зими, тому кожне підприємство, в тому числі комерційні структури, повинні подбати про порядок і благоустрій на ввіреній території.

«За дотриманням порядку та чистоти в столиці слідкують 80 інспекторів із благоустрою. Практика адміністративних покарань, яку ми застосовували під час снігопадів, буде задіяна і під час прибирання сміття. Ті організації, які не прибрали, ми будемо штрафувати. Сума штрафу може сягати 1700 грн. Із 1 до 20 березня вручено понад 400 приписів за неприбране сміття, в тому числі за сміття, залишене на узбіччях», – зазначив він.

Петро Пантелеєв наголосив, що протягом весняного періоду заплановано провести щонайменше 130 толок. Упродовж минулої суботи понад 30 толок уже провели на території парків і скверів Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]