Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У міжопалювальний період у Києві інвентаризують опалювальні площі та спрямують 66 млн грн на ремонт аварійних мереж – Петро Пантелеєв

03 квітня 2017 року, 14:49

У міжопалювальний період теплопостачальні підприємства, в тому числі ПАТ «Київенерго», повинні здійснити інвентаризацію опалювальних площ та усунути всі технічні недоліки, аби не допустити некоректних нарахувань, як це було минулої зими. Окрім того, принциповим питанням є організація доступу до теплових лічильників і їхніх показань, відкрита й зрозуміла людям формула нарахування за тепло. Про це під час прес-брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Під час проходження опалювального сезону, на тлі відносно задовільної технічної організації роботи, виявлена низка проблем, пов’язаних із нарахуваннями. Тому ми визначили пріоритети в ході підготовки до наступного опалювального сезону. Надане доручення ПАТ «Київенерго» та іншим звірити опалювальні площі, аби заявлені в нарахуванні відповідали реальним», – повідомив він.

Заступник голови КМДА підкреслив, що в процесі підготовки до наступного опалювального сезону має бути збудована система комунікацій зі споживачами. Кожен споживач повинен мати безпроблемний доступ до інформації про нарахування, витрат тепла в будинку та показників лічильника.

«Також ми завершуємо встановлення будинкових приладів обліку та розпочинаємо виконання програми встановлення теплопунктів із можливістю погодного регулювання. Таке обладнання дає можливість споживати будинку стільки тепла, скільки потрібно, залежно від погоди. На це виділено 35 млн грн», – зауважив Петро Пантелеєв.

Також цього року місто вперше виділило кошти на ремонт аварійних теплових мереж. Понад 66 млн грн буде спрямовано на ремонт. Наразі складається адресний перелік об᾽єктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]