Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Головою робочої групи із пошуку шляхів врегулювання ситуації навколо будівлі Театру на Подолі обрано Володимира Бондаренка

07 квітня 2017 року, 14:17

 

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи з пошуку шляхів врегулювання ситуації навколо реконструкції будівлі Київського академічного драматичного театру на Подолі. Головою робочої групи було обрано керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка.

«Завдання цієї робочої групи – плідно працювати, а не займатись самопіаром. Ми маємо показати, що любимо і цінуємо наше місто не тільки на словах. Тому рішення, яке буде прийнято робочою групою, має бути не просто схвально сприйняте киянами, але й підтримано професіоналами. Окрім цього, дуже важливо, аби це рішення не лягло тягарем на міський бюджет», – наголосив Володимир Бондаренко.

Робоча група при Департаменті містобудування та архітектури для врегулювання ситуації навколо реконструкції будівлі Театру на Подолі створена у березні 2017 року. До групи увійшли 19 осіб, серед яких представники театру, меценатів, громадських і професійних організацій.

Рішення, які виробить робоча група, щодо подальшої долі проекту, мають відповідати чітким критеріям: органічному вигляду театру в середовищі Андріївського узвозу, дотриманню норм законодавства та ефективності використання коштів киян.

«Всі ми розуміємо, що театр потрібен місту і знищити театр – це підхід зовсім не європейський. Також навряд руїни театру стануть прикрасою Андріївського узвозу. Андріївський узвіз – це перлина Києва, тому ми маємо надзвичайно відповідально підійти до прийняття рішення щодо долі театру», – додав керівник апарату КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]