Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив главам районів проконтролювати, чи ліквідовані всі розриття після ремонту тепломереж

19 квітня 2017 року, 14:35

Мер Києва Віталій Кличко дав доручення главам районів перевірити всі місця розриття, де «Київенерго» здійснювало ремонтні роботи тепломереж, і проконтролювати, чи ліквідувало їх підприємство, заасфальтувавши і облаштувавши територію. Про це Віталій Кличко заявив під час виїзної наради щодо підсумків опалювального сезону та благоустрою міста за участю профільних заступників, очільників районів столиці та керівників комунальних підприємств.

Віталій Кличко доручив «Київенерго» надати главам районів Києва карту розриттів, а головам районів – перевірити дану карту.

«Щоби наслідки розриттів були ліквідовані «Київенерго», щоб був покладений асфальт, територія приведена до належного стану. Адже це – ваша зона відповідальності. І спільно з «Київенерго» ви маєте усунути всі недоліки», – наголосив Віталій Кличко, звертаючись до голів районів.

Підбиваючи підсумки опалювального сезону, мер також зазначив, що кияни незадоволені роботою ЖЕКів.

«Лише за останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень щодо непрофесійної роботи працівників ЖЕКів. Ми вже звільнили 12 керівників ЖЕКів за ігнорування звернень від киян. І, наголошую: ті, хто не реагує на звернення киян – будуть звільнені, а працюватимуть ті, хто готовий взяти відповідальність і надавати якісний сервіс киянам», – підкреслив Київський міський голова.

Він також звернувся до профільних заступників і всіх керівників районів і комунальних підприємств та наголосив, що вони відповідають за якість послуг, які отримують кияни.

«Сьогодні надзвичайно важливе завдання: підвищити рівень якості комунальних послуг. Вулиці Києва мають бути прибраним і чистими, сміття повинні вивозити більш організовано, усі ліхтарі мають працювати в темний час доби, а спортивні та дитячі майданчики необхідно впорядкувати і відремонтувати», – сказав мер Києва.

Окрім того, він наголосив, що найближчим часом усі зелені зони, парки й сквери мають бути прибрані та облаштовані. І за цим повинні прослідкувати особисто глави районів.

«Зараз тепла погода, багато людей виходитиме на відпочинок у сквери, парки. І вони мають бути чисті і облаштовані, газони – підстрижені. Приклад для інших районів міста – парк «Наталка» на Оболоні. Там зроблений благоустрій, проведені ландшафтні роботи, встановлене освітлення і відеоспостереження. Це парк європейського рівня, і всі парки у місті мають бути такими», – наголосив Віталій Кличко.

Також у зв’язку з похолоданням мер доручив теплопостачальним організаціям відкоригувати графіки гідравлічних випробувань і на період прохолодної погоди у найближчі кілька тижнів не вимикати гаряче водопостачання у Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]