Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив Хокейне містечко біля столичного Палацу спорту

20 квітня 2017 року, 19:47

 

Київський міський голова Віталій Кличко відкрив Хокейне містечко на Спортивній площі у столиці, яке працюватиме під час проведення чемпіонату світу з хокею, та закликав прихильників спорту разом вболівати за українську збірну.

«Дуже добре, що за спортивними подіями, які відбуватимуться в столиці України, спостерігатиме весь світ. Я радий вітати усіх учасників, гостей і шанувальників спорту, які зберуться 22 квітня, щоб вболівати за наших хокеїстів. Триматимемо кулаки за наших хлопців, і сподіваємося на їхню перемогу. Україні зараз дуже потрібні перемоги!» – сказав Віталій Кличко на відкритті хокейного містечка.

Мер Києва підкреслив, що спорт покликаний об'єднувати людей.

«Моє завдання як мера столиці – залучати якомога більше спортивних подій до Києва. І ми не тільки проводимо спортивні змагання найвищого рівня, а й відкриваємо фан-зони, де прихильники спорту можуть разом вболівати та спілкуватися у такій чудовій фан-зоні. Давайте разом підтримаємо збірну України з хокею!» – закликав Віталій Кличко вболівальників.

Із 22 до 28 квітня на льодовій арені Київського Палацу спорту відбудеться чемпіонат світу з хокею (дивізіон І, група А).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]