Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На базі нового приймального відділення дитячої лікарні № 1 ми створимо відділення екстреної меддопомоги»

21 квітня 2017 року, 12:07

 

Київський міський голова Віталій Кличко відкрив нове приймальне відділення в Київській міській дитячій клінічній лікарні № 1 та зазначив, що на його базі створять відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

«Ми зараз знаходимось у новому приймальному відділенні дитячої лікарні № 1. Після ремонту та закупівлі нового обладнання ця лікарня стала однією з найкращих не тільки в Києві, а й в Україні. Із бюджету столиці ми виділили майже 30 млн грн на капітальний ремонт і закупівлю сучасного обладнання, яке відповідає найвищим стандартам. Адже для кожного з нас найважливіше – це здоров’я наших дітей», – підкреслив Віталій Кличко.

Міський голова оглянув діагностичні кабінети з новим обладнанням, а також сучасні операційні та протишокові.

«Ми також плануємо, що на базі цієї лікарні буде відкрите відділення невідкладної допомоги», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що столична влада робить усе можливе, щоб підтримати працівників медичної галузі.

«Ми здійснюємо доплати до ставок медиків за рахунок коштів міського бюджету. Загалом же ми майже вдвічі збільшили фінансування медицини, і цього року з бюджету будуть виділені рекордні 7,5 млрд грн», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]