Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Усі структурні підрозділи КМДА планують розмістити в одній будівлі

10 липня 2017 року, 16:23

 

Столична влада розглядає можливість розмістити всі структури Київради та Київської міської державної адміністрації в одній будівлі. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Мер поставив перед нами завдання оптимізувати розміщення всього адміністративного апарату. Зараз ми розпорошені по всьому місту, до підрозділів важко дістатися, це незручно. Структури займають різні, у тому числі старі та енергонеефективні будинки, у різних кінцях міста. Частина цих будинків знаходиться у привабливих районах, тому їх можна здавати в оренду, тобто Київ може заробити на цьому», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він додав, що розміщення всіх структур КМДА та Київради дозволить зекономити бюджет і підвищить ефективність управління містом.

«Зараз ми починаємо працювати над пошуком рішення щодо єдиної будівлі. Звичайно, це приміщення може бути спроектоване, реконструйоване, збудоване, тощо», – сказав Геннадій Пліс.

Так, наразі підписане відповідне розпорядження КМДА про початок вивчення концепції єдиної будівлі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]